Jump to content

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Volkswagen Golf GTI, 2012 Cenevre otomobil fuarında üzerini açıyor. "Golf Cabriolet'ye bir GTI versiyonu ekleniyor." olarak da görülebilecek olan haber geçtiğimiz yıl tanıtılan GTI Wörthersee Cabriolet'nin ardından biraz sönük kaldı.

Volkswagen Golf GTI Cabrio.jpg

Volkswagen Golf GTI, 2012 Cenevre otomobil fuarında üzerini açıyor. "Golf Cabriolet'ye bir GTI versiyonu ekleniyor." olarak da görülebilecek olan haber geçtiğimiz yıl tanıtılan GTI Wörthersee Cabriolet'nin ardından biraz sönük kaldı. Ne iç ne de dış tasarımında bir sürpriz bulunan aracın 17 inç çaplı jantları, ön ve arka tamponlarıyla egzoz çıkışları diğer GTI modellerinden aynen alınırken geriye kalan gövde parçaları diğer Golf Cabriolet modelleriyle aynı.

İç mekanı da metal tavanlı GTI'dan alınan aracın turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru 210 beygir güç, 280 Nm tork üretebiliyor. Standart olarak 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulan GTI Cabriolet 6 ileri vitesli DSG ile de alınabilecek.

0'dan 100 km/s sürate 7.3 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum sürati 236 km/s olarak açıklanıyor. Tavanı sadece 9.5 saniyede açılabilen Golf GTI Cabriolet bu işi 30 km/s sürate kadar yapabiliyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.