Jump to content

Önerilen İletiler

  • Üye

Hyundai HCD-14 Genesis Konsept, Hyundai bilindiği üzere son 3-4 yıldır tasarım anlamıyla oldukça hızlı ilerleyen firmalardan bir tanesi, global anlamda önemli ilerleme kaydettiler. 2013 yılında da bu değişimin hızla devam edeceğininin sinyallerini Detroit Auto Show 2013 ‘de tanıttıkları Hyundai HCD-14 Genesis Konseptiyle verdi.

Koreli üretici firmanın yeni nesil çevre dostu elektrikli otomobillerinin en son temsilcisi olan Hyundai HCD-14 Genesis Koncept modeliyle lüks segmentteki rakiplerine de göz kırpıyor. Hyundai Operasyonlar Bölüm Başkanı yaptığı açıklamada “Hyundai’nin Premium marka imajını yükseltmek için hazırladığımız en önemli yeniliklerden birisi.”

Hyundai HCD-14 Genesis Konsept ön kısımda oldukça dikey bir ızgaraya sahip olurken, yan görünüme bakıldığında ise klasik spor sedan otomobil coupe ile birleşen bir ambiyans hakim. Oldukça kaslı bir görünüm sunan arka bölüm Audi A7 Sportback modelini andırıyor. Karbon fiber parçalara sahip olan Hyundai HCD-14 Genesis Konsept oldukça büyük jantlar üzerinde yürüyor.

Arkadaş itişli olarak tasarlanan Hyundai HCD-14 Genesis Konsept beş noktadan bağlantılı ön ve arka süspansiyonları, stabilizasyon mekanizması ve multi-mode elektrikli direksiyon sistemiyle güvenli bir sürüş özgürlüğü sunmaya çalışıyor.

Hyundai HCD-14 Genesis Konsept kaputunun altında da etkileyici bir motora sahip. Doğrudan enjeksiyonlu 5.0 litre hacimli V8 motor kullanılmış. 8 ileri otomatik şanzıman tercih edilen konsept modelde sürücüyü tanıyan ve kullanım özelliklerine göre ayarlar yapan optik bir tanıma sistemi sunulmuş.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.