Jump to content

FırsatGF-07 Mini GPS Takip Cihazı Hırsızlık Önleyici GPS Takip Cihazı


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

GF-07 Mini GPS Takip Cihazı Hırsızlık Önleyici GPS Takip Cihazı


Ürün avantajları:
1. Cep telefonu ve tüm benzer akıllı cihazlarınız ile sorgulayarak harita üzerinde anlık araç veya kişi konumu görüntülemek için kullanabilirsiniz.  SMS ile konum yanıtlama özelliği mevcuttur (Çin).
2.  Konum ölçüm ve bildirim anında en yakın baz istasyonunu hedef alır ve böylece hata payını minimize ederek oldukça yakın bir sonuç verir.
3. Google Konum bilgisi kullanma özelliği ile, tüm tanımadığınız konumlara erişme özelliğine sahiptir. Haritadan takip edebilirsiniz.
4. Ürün herhangi bir güncelleme, lisans vs. gibi masraf veya maliyeti sunmaz, ömür boyu ücretsiz kullanırsınız. 
5. Ürün içerisinde iki adet güçlü mıknatıs barındırır, fark etmeden aracın veya metal yüzeylerin herhangi birine yerleştirip gizleyebilirsiniz.
6. Ürün şarj ile ilgili sorun yaşadığında size bunu SMS ile bildirir, içerisinde SIM kart barındırdığınız sürece tüm bildirim ve bilgileri anlık alabilirsiniz.
 
Bekleme süresi: 12 gün.
Çalışma süresi 4-6 gün
GPRS: Yükleme60, TCP / IP
Geçerli çağrı: = 150mA
Bekleme akımı :: = 2.5mA
Ağ sistemi: GSM/GPRS
Mini TF kart genişletme kartı;
GSM konumlandırma süresi: 25 saniye
Çalışma gerilimi: 3.4 - DC 4.2V
Sürekli aramalar: 150-180 dakika
Depolama sıcaklığı: -40 C ila +85 C
Çalışma sıcaklığı: -20 Cto +55 C
Açık ses kontrolü: akım 30mA
Görünüm boyutu: 3.5x2x1.4cm (L * W * H)
Şarj girişi Giriş: AC110 ~ 220V50 / 60Hz
Şarj çıkışı: 300-500mA Çıkış: DC5.0V
Makine pili: 400mAh 3.7V Li-ion pil
Nem aralığı yoğuşmasız:% 5 -% 95
Temel parametreler: bant GSM850 / 900/1800 / 1900MHZ
Destek ülkeleri: Çin İngiltere Fransa Almanya Hollanda İtalya Brezilya İspanya Portekiz Polonya Danimarka Rusya Türkiye Tayland Macaristan Yunanistan Endonezya Malezya Vietnam Pakistan Burma Kazakistan Arabistan Moğolistan Dubai vb .......
image.png
 
Ürün avantajları:
1. sadece cep telefonu Tüm benzer ürünler harita ve bilgisayar platformu sorgu konumu parça üzerinde konumunu görüntülemek için kullanılabilir, ama aynı zamanda doğrudan Çin SMS konumunu cevap verebilir.
2. Baz istasyonunun ilk konumlandırmanın üzerindeki orijinal Google haritasına katılması için ilk konumlandırma, böylece ürünün hata mesafesi büyük ölçüde azalır.
3. Google konumlandırma moduna katılmak nedeniyle, ürün artık yabancı konumlandırma izleme işlevini desteklemektedir.
4. bu ürün gerektirmez platform maliyetleri, ömür boyu ücretsiz kullanım. Alarm bulucuya bir metin mesajı gönderin, aşağıdaki Çince adres bilgilerine ve Google Haritalar bağlantısına, tüm telefon basit işlemine, bir adım yerinde cevap verebilirsiniz.
5. Bu ürün iki yerleşik güçlü mıknatıs adsorpsiyon fonksiyonuna sahiptir, metal bir yer olduğu sürece sorunu yerleştirme konusunda endişelenmenize gerek yoktur, doğrudan yerleştirilebilir, mıknatıs otomatik olarak adsorbe edilir, yüklemeniz için daha uygun yerleştirme
6. bu ürün tek piyasa güç şarj otomatik önyükleme fonksiyonu, bağlı güç kaynağı, zaman alarm bulucu tükendi, ürün kapalı, arayan ürün otomatik olarak açılacak ve şarj devam, uyarı , şarj SIM kart takılmalıdır
7. ne olursa olsun araba alarm bulucu, çocuk çantası, yaşlı cep, değerli çanta, cep telefonu SMS komutu ile alarm bulucu bir metin mesajı gönderebilirsiniz, gerçek boyunca izleme kolaylaştırmak için alarm bulucu konumunu kontrol - hedef konumunun zaman kontrolü.
image.png
 
Talimatlar:
1. Hazırlık: SIM telefon kartı ve mini hafıza kartı,
2. Güç açık: Kart kapağını açın SIM kartı talimatlara göre takın, mini bellek kartını takın, ürün otomatik olarak kırmızı ışık yanıp sönerek 4 kez kapanır, 30 saniye normal bekleme durumuna geçer. (Yeniden takmak için hafıza kartını okumazsanız unutmayın)
3. Gösterge: Güç açık gösterge ışığı 4 kez kapalı, düşük pil göstergesi yanıp sönüyor
4, ana kontrol numarasını bağlayın; cep telefonu 000 tarafından alarm bulucu numarasına gönderilen metin mesajını ve daha sonra bir cep telefonu mesajına yerel yanıtı düzenlemek; Ayarlamak; ciltleme + master numarası
5. Ayrı kayıt; alarm bulucu numarasına mesaj 555 düzenlemek için cep telefonu kullanın, daha sonra bir cep telefonu mesajına cevap vermek için makine; [Snd; kayıt başladı]
6. Sesle etkinleştirilen geri arama; alarm bulucu numarasına gönderilen metin mesajlarını (666) düzenlemek için telefonu kullanın ve daha sonra makine bir metin mesajını yanıtlar; (DT; ses izleme başarıyla ayarlandı, alarm geri arama)
Alarm bulucu çevresindeki ses 40 dB'den fazla olduğunda, alarm bulucu otomatik olarak önceden ayarlanmış telefon numarasını arar.
7.GPRS konumlandırma sorgusu: 777 kısa mesajını alarm bulucu numarasına düzenleyin ve daha sonra telefon yerel bir Çince konumu ve Google Haritalar bağlantısını geri döndürün, telefon, konum haritasından ve metin adresi açıklamasından sonra bağlantıyı açacaktır, böylece Konum daha kesin.
8. Ürünün etrafında ses: Doğrudan alarm bulucu kartı numarasını çevirin, birkaç saniye sonra alarm bulucudan geçmek için sesi duyabilirsiniz (sorgu alarm bulucu kendisi herhangi bir ses ve ışık yapmaz)
9. İzleme sorgusunu bulun; 102 numaralı alarm bulucuya gönderilen mesajı düzenlemek için cep telefonunu kullanın, ardından makine telefona geri [hesap, şifre], http sitesini ziyaret edin; // gpsui.net
10. Konumlandırma izleme zaman zaman; bilgisayar platformunda çalıştırılabilir.
11. Bellek kartının içeriğini silin; alarm bulucu numarasına gönderilen mesajı 445 düzenlemek için telefonu ve daha sonra telefona cevap vermek için makineyi kullanın a (TF, temizleme başarısı, mevcut kapasite)
12. Ana bilgisayar durumu; alarm bulucu numarasına gönderilen 888 mesajını düzenlemek için telefonu kullanın, ardından makine telefona bir mesaj geri gönderin (tüm özellikleri pil kapasitesi bağlama numarası, sinyal gücü üzerinde veya dışında barındırın)
 
Paket içeriği:
1 X Kullanım kılavuzu
1 X GSM cihaz
1 X USB Kablosu

  • İlan Sahibi
    CenGo
  • Date
    04-02-2020
  • Fiyat
    40,00 TL
  • Category

 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.