Jump to content

2018 Model BMW M5 Çok Şaşırttı!

Konuyu değerlendir


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Şayet gerçek bir BMW tutkunuysanız yeni M5 her ayrıntısı ile merakınızı cezb ediyor olmalı. Hemen söyleyelim, yakında arabam.com BMW Test2 Muhtevaları kategorisinde Yeni M5 test2 sürüşünü bulabileceksiniz. Aynı zamanda gerçek BMW tutkunları için Otomobille Hayat kategorisinde çok özel muhtevalar paylaşıyoruz. Gelelim, 2018 model M5’e.


2018 Model BMW M5

Frankfurt Otomobil Fuarında resmen göreceğimiz son model BMW M5 için 22 Ağustos’ta marka özel bir etkinlik tertip etti. Bu etkinlikte aracın tüm ayrıntıları, BMW tutkunlarıyla paylaşıldı.


Yeni BMW m5 Motor Özellikleri

4.4 litrelik sekiz silindirli motor BMW M5’in motoru ile ilgili söylenecek ilk şey. 2018 model BMW M5 motoru 600 at güç ve 700nM torka sahip. Bir evvelki BMW M5’te 575 at güç, 750 tork söz konusuydu. Yeni M5, sıfırdan 100km’e hıza 3.4 saniyede erişiyor. Yeni M5, maksimum hız değeri 250 kilometre/h ancak bu hudut 305 kilometre/h şeklinde arttırılabiliyor.

Yeni M5 Şanzıman Özellikleri Nasıl?

Araçta 8 ileri M steptronik şanzıman uygulanmış. M5 şanzıman seçenekleri ise efficient, sport ve sport plus modlarıyla sunuluyor.2018 BMW M5’in en ehemmiyetli farkı ise bu aracın ilk kez 2018 seneninde 4 tekerden çekişli olarak üretilmiş olması.

Karbon Seramik Fren Sistemi

Yeni BMW M5’te performans konusu biraz daha kuvvetli bir hale gelmiş. İyi bir performans için en ehemmiyetli unsurlardan biri, aracın hafifliğidir. Bu amaçla son model M5’te karbon seramik fren sistemi opsiyonu kullanıcıya sunuluyor. Bu sistem, aracın bir miktar daha hafiflemesini sağlayarak performansı arttırıyor. Peki, karbon seramik fren sistemi aracı ne kadar hafifletiyor, diyorsanız: 23kg değerinde bir ağırlık kazancı sunuyor.Aynı zamanda, yeni M5, eskisine göre 90 kilogram daha hafif.


2018 BMW M5 Tasarım Ayrıntıları

Yeni M5’in tasarımında ilk dikkat çeken ayrıntı, çok büyük bir değişimin olmadığı. Çünkü, marka bu konuda her vakitki gibi biraz katı. BMW, tarzını bozmuyor. Krom ayrıntıların verdiği hoş ışıltılı böbrek ızgara, çok büyük hava girişleri ve sahiden havalı bir tampon görünümü hemen fark ediliyor.

Yeni BMW M5’in arka bölümünde dörtlü egzoz çıkışı aracı kuvvetli gösteriyor.
Araçta jant seçeneği kullanıcıya sunuluyor. 19 inç jant standart pakette bulunurken 20 inç opsiyonu var.

BMW’nin performans odaklı araçlarından biri olarak tanınan BMW M5 duyuruları için arabam.com ikinci el BMW filtrelemesini yapabilirsiniz. Ayrı olarak yeni M5 için sıfır kilometre duyurularını inceleyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.